Despre LaserMed          Tratamente          Istoric          Intrebari          Contul Meu          Contact         
Dotari Laser pentru
Servicii Medicale
de Calitate
Istoric - LaserMed
Dr.Popa Fondatorul Centrului Medical Laser LASERMED a fost primul medic din Romania care a introdus in practica medicala privata laserele. Primul specialist in lasere medicale din Middle East, Dr. Popa a infiintat in 1984 primele doua centre Laser din Cipru (Limassol si Nicosia). Pentru a cinsti intreaga sa activitate, Domnul Dr. Mihail Popa a fost desemnat de catre consiliul director al Fundatiei Medicale "PRO-LASER" ca Presedinte de Onoare al acesteia.


Dupa infiintarea centrului in anul 1994 si disparitia fulgeratoare a fondatorului acestuia in februarie 2000, conducerea a fost preluata de domnul Dr. Bogdan-Dimitrie Niculae - specialist dermatolog. Ideea unui centru laser s-a nascut din dorinta de a oferi populatiei Romaniei servicii medicale de o deosebita calitate, utilizand aparatura de ultima ora, care in tarile dezvoltate si-a dovedit eficienta. Initial, centrul medical a functionat cu trei sectii: dermatologie, dermato-cosmetologie si reumatologie. In februarie 1997 s-a mai adaugat sectia de stomatologie. In august 1998 a intrat in functiune cabinetul de ginecologie dotat cu laser, video-colposcop si cel de ORL echipat cu video-microscop adaptat la laser precum si cabina computerizata de audiometrie, precum si laboratorul de anatomie-pato-logica si blocul operator cu stationar cu 5 paturi pentru interventii de chirurgie plastica, generala, ginecologie si ORL si care astazi beneficiaza de 14 paturi complet dotate. In ceea ce priveste suprafata centrului medical, initial ea a fost de 80 m2 iar in prezent este de 300 m2. Dotarea cu aparatura medicala s-a imbunatatit si ea: daca la infiintare centrul dispunea de trei lasere chirurgicale si doua terapeutice, aparatura de dermato-cosmetologie si fizio-terapie, in prezent exesta nu mai putin de cinci lasere chirurgicale, 15 lasere terapeutice, toate computerizate, aparatura de laborator produsa de liderii mondiali pe profil (BioMerieux si Abott) etc.

Dr.Niculae Directorul Centrului Medical Laser LASERMED este Dr. Bogdan-Dimitrie Niculae care este si Presedintele Fundatiei pentru Promovarea Laserelor Medicale " PRO-LASER" si al Asociatiei Medicale Romanesti de Medicina "Anti-Aging".

Autor a numeroase articole stiintifice publicate in tara dar si in strainatate, co-autorul primei carti in despre lasere medicale in Dermatologie intitulata: "LASERTERAPIE si CHIRURGIE LASER IN DERMATOLOGIE", Dr. Niculae reprezinta azi una dintre cele mai instruite prersonalitati ale vietii medicale romanesti in domeniul dermatologiei. Organizator si lector a peste 10 cursuri in domeniul laserelor medicale in dermatologie tinute atat in Romania cat si in USA, UK, Liban, Cipru, Dr. Niculae avand o experienta remarcabila, dovedita prin numarul de pacienti cat si prin rezultatele sale recunoscute international.

Specializat in Dermatologie la: - Spitalul Universitar "N. Gh. Lupu" - Bucuresti
Specializat in Lasere la:
Instituto Medico Villafortuny - Spania
Harrogate and Leeds - LaserCare Clinics - UK
American Society for Lasers in Medicine and Surgery - San Diego -USA (Skin Resurfacing)
Specializat in Medicina Anti-aging in Paris, Franta .

Membru al unor societati medicale de renume international:
ASLMS - American Society for Lasers in Medicine and Surgery
BMLA- British Medical Laser Association
EMLA - European Medical Laser Association
WALT - World Association for Laser Therapy
SRD - Societatea Romana de Dermatologie
si membru al unor societati caritabile si de interes umanitar cum ar fi:
Philaletes Society - USA

 

 

Termeni si Conditii - © LaserMed 2012