top of page

Rejuvenarea si marirea buzelor cu laser

Tratament dermato-estetic destinat rejuvenarii si augmentarii buzelor in mod natural, fara injectare de acid hialuronic.Cum functioneaza?


Tehnologie de ultima generatie bazata pe laser fractionat non-ablativ Nd:Yag 1,064 nm, care permite crearea unor leziuni termice controlate in profunzimea dermului buzelor, fara afectarea epidermului. Ulterior, prin stimularea unui raspuns inflamator, organismul va incepe sinteza de fibre de colagen si elastina pe zona tratata. Buzele vor capata un aspect rejuvenat, cu ameliorarea liniilor fine de suprafata, nivelului de hidratare, cresterea in volum, redefinirea conturului si diparitia pigmentului in exces. De asemenea, se pot ameliora si ridurile verticale “de fumator” din jurul buzelor si santurile nazo-labiale.


Cat dureaza rezultatul?Rejuvenarea buzelor este un tratament de lunga durata. Dupa un anumit numar de sedinte, rezultatele sunt de lunga durata, cu conditia respectarii indicatiilor post-procedura.


Care este perioada de recuperare?


Timpul de recuperare este minim. Se poate observa o inflamatie usoara a buzelor in primele 24 ore, cu o descuamare aproape invizibila in primele 3 zile. Dupa aproximativ 3 luni dupa prima sedinta, rezultatele vor putea fi observate, buzele devenind mai pline si rejuvenate.


De cate tratamente este nevoie?


Numarul de tratamente depinde de mai multi factori, inclusiv varsta pacientului si gradul de pierdere a volumului natural al buzelor. Recomandam minim 6 sedinte de tratament la fiecare 2-3 saptamani.


Din ce consta pregatirea pre-tratament?


Recomandam profilaxia cu agenti antivirali persoanelor susceptibile sa dezvolte infectie cu herpes simplex la nivel perioral cu 2-3 zile inainte de sedinta. Nu este nevoie de anestezie locala, tratamentul fiind excelent tolerat.


Care sunt indicatiile post-procedurale?


-utilizarea unui balsam hidratant de buze;

-hidratarea zilnica cu o cantitate suficienta de apa (minim 2 litri/zi);

-evitarea fumatului, consumului in exces al alcoolului si cafelei;

-evitarea expunerii la soare/solar;

Pentru mai multe informatii contactatin pe Dr Cristina Cucu

Comments


Featured Posts
Recent Posts
bottom of page